De ce noi?

Ne recomanda traditia

De ce noi? Cartea de vizită, realizată cu ajutorul angajaților caracterizați prin specializare și profesionalism, constituie al doilea element ce ne aduce un plus pe piața tot mai competitivă.

Al treilea atu al nostru îl constituie tehnologia de fabricație care se reînnoiește periodic, obținerea de certificate ISO și acreditări privind respectarea normelor europene OEKO TEX.

De ce ? Realizarea la comandă a unei game destul de largi de țesături reprezintă un alt element forte al nostru. De asemenea în depozitele noastre dispunem în permanență de un stoc variat de produse de înaltă calitate din care clientul poate alege produsul care să-i satisfacă în totalitate nevoile imediate.

Un element de noutate îl constituie faptul că, începând cu anul 2013, Dorobanțul S.A. este prezentă la Salonul Profesionist de Modă ca expozant alături de designerul Florin Dobre, un lider al curentului underground, care creeaza haine teatrale și nonconformiste care intrigă. Renumitul designer s-a alăturat acestui "soldat" parcă epuizat de prea multe "războaie" cu economia românească pentru a-i reaminti că are stofă și curaj să fie pe prima pagină a revistelor de modă și pe podiumurile internaționale, creând dependență în rândul designerilor și nu în ultimul rând al consumatorilor.